Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert27ºC-13ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 19.04.2023
Exposició "Metanoia" projecte fotogràfic d'Aida Pallàs
Inauguració dimecres 3 de maig a les 19:00
AIDA PALLAS
 • SOBRE L´AUTORA

  Aida Pallàs | Fotografia

  Sadurninenca nascuda a Miralcamp (1992). Titulada per l'Escola d'Art i Superior en Disseny Josep Serra i Abella, d'Hospitalet de Llobregat. Ha estat molt vinculada al món de la fotografia des de ben petita gràcies al seu pare, fotògraf de professió.

  Tot i fer treballs fotogràfics d'estils molt diversos, els seus projectes personals es centren entre la fotografia d'autor, artística, narrativa i documental. Aquestes branques li donen la possibilitat d'explicar infinitat d'històries que convidin a la reflexió i a qüestionar tot allò que ens envolta, des d'una perspectiva emocional i humana.

  SOBRE EL PROJECTE

  Nom del projecte fotogràfic: Metanoia

  Metanoia és una sèrie fotogràfica que neix gràcies a dues vivències personals de l'autora, les quals li van fer canviar la perspectiva que tenia sobre la manera de viure en societat:

  Per una banda, l'impacte que li va causar el contrast de la vida de la Ciutat Comtal respecte la vida rural que li resultava familiar. Una manera de viure amb molt més bullici, més pressa i més estrès.

  Per altra banda, mostra com va impactar l'arribada d'una pandèmia d'escala mundial en una gran ciutat, alterant el seu ritme i afectant les vides de la seva gent. Un projecte que plasma dues realitats, mostrant una diferència molt més marcada entre passat i futur, densitat i buidor, informació i desconeixença, hostilitat i ordre, vida i supervivència...

  El contrast d'aquestes situacions van ser el punt de partida per crear aquest projecte fotogràfic, el qual ha obtingut dues mencions d'honor pels premis internacionals Chromatic Photography Awards (EE.UU.).

 • Dates: 
  Del 2 al 30 de maig del 2023
 • Horari: 
  matins de dimarts a dissabtes de 09:30 a 13:30 i tardes de dilluns a divendres de 15:30 a 20:00
 • Lloc: 
  Biblioteca Municipal
 • Organitza:
  Biblioteca Municipal
 • Web: 
  http://bibliosantsadurni.blogspot.com/search/label/Exposicions
Pujar al principi de la pàgina