Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts26ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 17.04.2024
Dia Mundial del Comerç Just a la Biblioteca
Racó de lectura i Concurs de dibuix de Comerç Just durant el mes de maig
comerç just
  • El Dia Mundial del Comerç Just se celebra a tot el món el segon dissabte de maig i el seu propòsit és visibilitzar les contribucions a la lluita contra la pobresa, l'explotació i el canvi climàtic a través del comerç just. Donar a conèixer que un altra economia és possible, on les persones i el planeta estan per davant del benefici econòmic. El moviment del comerç just garanteix que les treballadores de tot el món siguin tractades de manera justa amb salaris i condicions laborals dignes. A Catalunya no sols es celebra durant un dia puntual, sinó que es realitzen activitats de comerç just durant tot el mes de maig.

    Durant el maig trobareu a la Biblioteca un Racó de lectura de comerç just. Així com faran d´altres biblioteques de la nostra xarxa, tindrem destacat aquest Racó de lectura amb diversitat de llibres sobre la temàtica del comerç just i, més enllà, amb un enfocament global de consum responsable (també sobre les finances ètiques i l´economia social i solidària).

    Aquest any també hi haurà un concurs de dibuix de comerç just amb dues categories: per infants de 5 a 8 anys i per infants de 9 a 12 anys.

  • Dates: 
    Abans del 7 de juny del 2024
Pujar al principi de la pàgina