Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb tormenta24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fonts naturals

El projecte de Custòdia del Territori inclou la neteja i arranjament de les fonts naturals que es troben al terme municipal de Sant Sadurní d'Anoia. Compta amb la participació dels centres educatius de la vila i d'entitats i empreses del municipi.

Font de Cal Mota

Un grup d'alumnes de l'escola El Carme, en col·laboració amb l'ADF i l'ajuntament, van fer tasques de recuperació de la font de Cal Mota.

Uns altres alumnes del mateix centre van elaborar un projecte de potabilització i manteniment de l'aigua de les fonts naturals del municipi, començant per la font de Cal Mota.

FONT DE CAN CODORNIU

Una brigada de voluntaris de l’Agrupament Escolta de Sant Sadurní, ADEMA i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) del municipi, coordinats des del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní, han treballat recentment per enllestir la restauració de la font del llac de Can Codorniu, ubicada dins de la propietat de Raventós i Blanc, i recuperar el camí d’accés. Els voluntaris han arranjat dues passeres per superar el torrent que prové del llac i han retirat diversos arbres que obstaculitzaven el pas. La feina també es va concentrar en l’obertura de l’espai on es troba la font i la rebaixada del terreny per aconseguir que la font brollés totalment.

Pujar al principi de la pàgina