Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Estat del cel21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.04.2021
Sol·licitud de parades per Sant Jordi, fins al 18 d'abril
Enguany només les poden sol·licitar llibreries i floristeries de la vila a causa de les mesures COVID
  • El divendres 23 d’abril, per celebrar la diada de Sant Jordi, llibreries i floristeries de Sant Sadurní podran tenir una parada de llibres i roses a la plaça de l'Ajuntament.

    Seguint les recomanacions marcades pel PROCICAT, la diada de Sant Jordi 2021 s'adreçarà únicament a professionals de la vila dels àmbits de la llibreria i floristeria, per tal de controlar millor els fluxos de persones i les possibles aglomeracions. Aquests professionals també podran disposar de parada davant de les seves botigues a partir del dimecres 21 d’abril, si així ho sol·liciten.

    SOL·LICITUD DE PARADA

    Els professionals que vulguin sol·licitar una parada han de fer instància a traves de la seu electrònica de l’Ajuntament fins al diumenge 18 d’abril, especificant la informació següent:

    • Sol·licitud de parada a la plaça de l’ajuntament el dia 23 d’abril: Metres lineals de taula i cadires que es necessitaran, i torn que es vulgui fer (matí, tarda o tot el dia).
    • Sol·licitud de parada davant de la botiga els dies 21, 22 i/o 23 d’abril: Metres lineals de taula i cadires que es necessitaran, dies que es vulguin posar parada, i torn que es vulgui fer (matí, tarda o tot el dia).

    Totes les activitats es duran a terme respectant les mesures sanitàries i de restricció marcades pel PROCICAT per tal d’evitar la propagació de la Covid-19 i els professionals hauran de seguir les instruccions marcades pel Pla específic de Sant Jordi del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

    Per més informació mailto:cultura@santsadurni.cat o alTel: 938910325 (ext. 5052 i 5053).

    sant jordi 2018

Pujar al principi de la pàgina