Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 22.03.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Només les persones autoritzades poden donar menjar als gats de les colònies
  • Els últims dies han aparegut restes de menjar i despulles en algunes colònies de gats, fet que provoca l'aparició de rates i insectes
  •  Salut recorda que qui vulgui col·laborar en l'alimentació d'aquests animals pot posar-se en contacte amb el servei i amb les associacións de gats

Els últims dies han aparegut restes de menjar i despulles en algunes colònies de gats ferals de sant Sadurní i el servei de Salut de l'Ajuntament ha rebut diverses queixes en aquest sentit.

L'Ajuntament recorda que només les persones autoritzades per les associacions poden donar menjar als gats de les colònies i sempre en forma de pinso o llauna. El fet de llançar restes de menjar a les colònies provoca l’aparició de rates, paneroles, mosques i altres insectes.

Qui vulgui col·laborar en l’alimentació dels gats pot contactar amb les associacions de gats mitjançant el correu salut@santsadurni.cat o enviant un missatge al 618985234.

Segons l’article 21 de l’Ordenança municipal de tinença d’animals domèstics està prohibit alimentar animals a la via pública, excepte les persones de les associacions de gats degudament autoritzades. Aquesta ordenança contempla una sanció de 100 a 400€ com a infracció lleu pel seu incompliment. 

no donar menjar als gats

Pujar al principi de la pàgina