Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
eines
Tercer pas: EINES DE CERCA DE FEINA


El Currículum
El currículum és l'eina de comunicació escrita clau en els processos de recerca de feina. Serveix per establir el primer contacte amb les organitzacions on aspirem a treballar. És el nostre instrument de màrqueting personal i, per tant, ha de despertar l'interès de qui el llegeix i, com a resultat final, ha de provocar que l'empresa ens convoqui per fer una entrevista de feina.

En aquests enllaços a diversos portals públics d'ocupació pots trobar diferents models de currículum, segons les teves necessitats: 

En aquests enllaços pots trobas consells per a fer un CV original o videocurrículum: 

La Carta de presentació

La carta és la presentació inicial del candidat/a i acompanya i reforça el seu currículum. La carta ha d'expressar l'interès del candidat/a per l'empresa i la seva adequació al lloc de feina sol·licitat i permet a la persona que la llegeix tenir més informació encara sobre el candidat/a que la presenta. 


La Entrevista de feina

Estàs preparat/ada per afrontar un procés de selecció? Saps quines són les preguntes més freqüents que et poden fer en una entrevista de feina? Coneixes quines són les dinàmiques de grup més utilitzades en el procés de selecció? T'has preparat per fer tests psicotècnics? En aquesta secció trobaràs la informació que necessites per preparar processos de selecció, especialment per l'entrevista de feina.


Marca personal

Has desenvolupat la teva marca personal? Si ja hi estàs treballant, saps com potenciar-la i atreure l'atenció de reclutadors i empreses? Saps què és la recerca de feina 2.0, quines són les estratègies que t'ajudaran a fer-te visible a les xarxes socials i com utilitzar-les per a trobar la feina que vols? En aquesta secció trobaràs totes les estratègies, recursos i novetats per a endinsar-te en la recerca de feina 2.0 i en la teva marca personal.

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)