Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 30.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Poesia a les Caves, del 3 al 24 de maig
1r Poesia a les Caves Raventos i Blanc
15 poetes i 5 caves participen  l'edició d'enguany

Del 3 al 24 de maig Sant Sadurní viurà una nova edició del Cicle Poesia a les Caves, una iniciativa impulsada pel poeta sadurninenc Santi Borrell i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que es celebra tradicionalment els divendres del mes de maig. Un any més el cartell l'ha dissenyat l'artista sadurninenc Alonso Castellanos.

Enguany els recitals es faran els divendres 3, 10, 17 i 24 de maig a les 22h, concretament a les caves Raventós i Blanc, Colomer, Jaume Giró i Giró i Recaredo. Per aquestes caves passaran poetes i poetesses: Francesc Gelonch, Josep Pedrals, Laia Llobera, Santi  Borrell, Teresa Costa-Gramunt, Carles Rebassa, Sílvia Bel, Marc Freixas, Ivette Nadal, Carme Abril, Montse Boldú, Zoraida Burgos, Tomàs Camacho, Carme Cruelles.

El divendres 17 de maig també s'ha programat una sessió de Poesia intantil amb Teresa Juga a Sinera, a càrrec de Núria Clemares.

Aquesta aposta pels recitals de poesia ha anat quallant amb els anys, com ho demostra l'afluència de públic i la confiança de les bodegues que una vegada més obriran les seves portes a la poesia.

El cicle de poesia és d'entrada gratuïta i cada sessió compta amb la participació de diferents poetes. Les caves col·laboradores ofereixen a tots els assistents la possibilitat de degustar una copa de cava durant els recitals, que comencen sempre a les 22h.

Imatge Poesia a les Caves Raventos i Blanc. 3 de maig de 2019

Cartell Poesia a les caves 2019

Pujar al principi de la pàgina