Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa19ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'exdirector de l'escola Jacint Verdaguer, Josep Maria Esteve, pregoner de Fires
Josep Maria Esteve pregoner
El pregó es clourà amb actuacions de Cultura Popular

L’exdirector de l’escola Jacint Verdaguer, Josep Maria Esteve, serà l’encarregat de pronunciar el pregó de Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia d’enguany el divendres 6 de setembre.

Llicenciat en història, mestre de formació i de vocació, aquest ha estat l'últim curs que ha estat director de l'Institut-Escola. És mestre des de 1982, des de 1986 a la Jacint i ha estat 27 anys director del centre, un temps que ha aprofitat per transformar l'escola i convertir-la en un centre de referència a Catalunya; gairebé tres dècades d'evolució i canvis profunds en el seu model educatiu i pedagògic, amb la voluntat de reinterpretar l’ensenyament i donar als i les alumnes nous instruments per afrontar els reptes que planteja la societat.

Esteve també ha estat formador en noves tecnologies i impulsor de l'Escola Nova 21, assessor educatiu i formador d'equips directius, ha impartit classes a la Universitat Autònoma de Barcelona i, a banda de tres llibres editats, ha col·laborat en diverses revistes de l'àmbit educatiu.

Podeu llegir l'entrevista que em fet al pregoner a la pàgina 16 del Casa de la Vila d'aquest mes d'agost.

El pregó finalitzarà amb actuacions de Cultura Popular a la plaça de l'Ajuntament, una activitat organitzada per la regidoria de Cultura i les Associacions de Cultura Popular de la Vila.
Pujar al principi de la pàgina