Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cicle de talents locals a la Biblioteca
Es presenta el 19 de febrer amb la primera conversa entre Joan Quintana i Marta Cabré

Dimecres 19 de febrer a les 19h la sala d'actes del Centre Cultural acollirà la presentació del nou Cicle de Talents Locals, una activitat organitzada per la Biblioteca Ramon Bosch de Noia que vol donar a conèixer persones vinculades a  Sant Sadurní d'Anoia que pel seu caràcter, la seva experiència, feina o aficions tenen moltes coses a explicar o compartir.

Les dues persones que conversaran un cop al mes tenen alguna cosa en comú; en aquesta primera sessió l'educació serà el fil conductor i el psicòleg Joan Quintana i la mestra i pedagoga Marta Cabré parlaran i reflexionaran sobre l'educació i què s'hauria d'aprendre a l’escola, com relacionar-nos com educadors i com a pares i mares. És evident que la societat ha canviat i per tant ens hem de plantejar nous models i altres maneres de vincular-nos i d’acompanyar als infants i joves.

Altres parelles del cicle seran Isabel Vidal i Santi Vidal amb “Justícia i pagesia”; Rut Araujo i Santitos Muñoz: “Literatura per a infants”; i Irene Caballero i Pina Pintado amb “Cinema i Música”.


Més informació 1a xerrada
Joan Quintana i Marta Cabré: “Què hem d'aprendre per treballar i conviure en el segle XXI? Com ens podem relacionar amb els infants i els joves per facilitar-ho?"

programa cicle talents locals

Pujar al principi de la pàgina