Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Presentació del llibre Rabassa Morta, d'Elena Olesa, 5a edició del Premi Celler de Lletres
×  
Presentació llibre Rabassa Morta - Premi Celler de Lletres Presentació llibre Rabassa Morta - Premi Celler de Lletres
L'acte es va celebrar aquest dimecres al celler de la Fassina de Can Guineu, amb la presència de prop d'un centenar de persones i seguint les mesures de seguretat sanitàries

Aquest dimecres es va celebrar la presentació del llibre Rabassa Morta, obra de debut d'Elena Olesa i que va aconseguir el premi de la 5a edició del certamen Celler de Lletres de novel·la curta organitzat per la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya.

L'acte, que havia estat suspès a l'inici de la crisi sanitària de la COVID-19, es va celebrar al celler de la Fassina de Can Guineu, amb la presència de l'autora sadurninenca, acompanyada per l'alcalde de la vila, Josep Maria RIbas; Marta Castellví, regidora de Cultura; a més de Sílvia Romero, portveu del jurat i Francesc Gil-Lluch, d'Edicions Saldonar.

Rabassa Morta és una història de disputes familiars, d'amor, amb el rerefons dels contractes de rabassa morta, ambientada a finals del segle XIX i principis del XX, en el context de l fil·loxera i l'arribada de les tècniques franceses per a l'elaboració de vins escumosos. Romero va ser l'encarregada de repassar els aspectes més rellevants de l'argument i de l'estructura del llibre i va elogiar el treball realitzat per Elena Olesa en la que suposa la seva estrena literària. 

La presentació es va desenvolupar seguint mesures de seguretat sanitària. Durant l'acte es van llegir alguns passatges i diàlegs de la novel.la i també la llibreria Jepi va posar a la venda alguns exemplars del llibre. Aquest acte se celebra la prèvia de la Festa Literària i de la Rosa, impulsada pel sector del llibre i el gremi de floristeries per al 23 de juliol.

Pujar al principi de la pàgina