Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Emotiu pregó de dones a la primera linia COVID
×  
Pregó Fires i Festes 2020 Pregó Fires i Festes 2020
  • Les pregoneres han explicat la seva experiència i han demanat prudència, paciència i responsabilitat
  • Hi han assistit gran part dels regidors i regidores que conformen el consistori sadurninenc

Aquest diumenge a les 6 de la tarda ha tingut lloc a l'escenari principal de Fires i Festes 2020 un emotiu i especial pregó a càrrec de dones sadurninenques testimonis de primera línia dels efectes de la COVID19: la metgessa i directora del CAP Sant Sadurní Miriam Ceña; la directora de la Casa dels Avis Núria Enriquez; la representant de Càritas, Fina Montserrat; la botiguera Montse Querol; la voluntària Montse Planes; la pacient de COVID Maria Domingo; i  Jonaina Riba, Policia Local, que precisament ha enviat un vídeo atès que a darrera hora no ha pogut assistir al pregó.

El d'enguany ha estat un pregó diferent, en un espai que garanteix totes les mesures de seguretat i en un espai que no és l'habitual. Hi han assistit una gran part dels regidors i regidores que conformen el consistori sadurninenc.

Les pregoneres han parlat en primera persona de les seves experiències en la primera onada de la COVID i han demanat a la ciutadania prudència, paciència i molta responsabilitat.

L'acte l'ha presentat la regidora de Cultura, Marta Castellví, i l'Alcalde, Josep Maria Ribas, que a ha tingut un agraïment especial a totes les persones que han organitzat aquestes fires, amb tota la feina i responsabilitat que implica, especialment a la regidora de Cultura, que està al capdavant d'aquest projecte; i ha fet un especial reconeixement a la Teresa Raventós, secretària d'Alcaldia que es jubila aquest any i que fa molts anys que, entre moltes altres tasques, organitza actes institucionals com el pregó.

Ràdio Sant Sadurní ha retransmès en directe el pregó - pots recuperar l'audio al següent enllaç, que també s'ha pogut seguir en streaming a través del Facebook de l'Ajuntament i que ara es pot recuperar al canal de Youtube.

I podeu veure una àmplia galeria d'imatges al Flickr de l'Ajuntament

Pregó Fires i Festes 2020

Pujar al principi de la pàgina