Publicació 09.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Rosa Maria Prat guanya el Premi Celler de Lletres 2020
rosamariaprat
La sadurninenca s'endú la sisena edició d'aquest certamen de novel.la curta que impulsa la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya amb l'obra "Terra de vinyes"

Aquest dijous es va anunciar l'obra guanyadora de la 6ena edició del Premi Celler de Lletres 2020, "Terra de vinyes" de l'escriptora sadurninenca Rosa Maria Prat, escrita sota el pseudònim d'Alba González Aguado.

El jurat del certamen ha destacat en l'obra el desenvolupament molt reeixit sobre els temes de superació personal i dolor, així com la descripció dels paisatges de les terres de l'Ebre i de Sant Sadurní d'Anoia, així com del retrat de l'emigració durant la postguerra. 

Durant l'acte es van llegir diversos fragments de les sis obres presentades a concurs, amb la veu de la Natàlia Colet, membre del club Celler de Lletres. 

El Jurat del premi està composat per Dolors Coloma i Joan Guilera (membres del club de lectura Celler de Lletres), Francesc Gil-Lluch (editor d'edicions Saldonar, amb veu però sense vot); la regidora de Cultura, Marta Castellví; Sílvia Romero (escriptora, moderadora dels clubs de lectura de la biblioteca i presidenta del Jurat) i Giulia Bellisai (representant de la biblioteca). A l'acte també van assistir-hi Josep Maria Ribas, alcalde de Sant Sadurní i Olga Font, en representació de les caves Fonpinet, celler col·laborador de la biblioteca.

"Terra de vinyes" de Rosa Maria Prat serà editat per edicions Saldonar i veurà la llum a principis d'any. També està previst celebrar l'acte de presentació de l'obra entre els mesos de març i abril del 2021.  A principis d'any es faran públiques les bases de la 7ena edició del certamen. 

Pujar al principi de la pàgina