Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 19.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Se suspèn la Festa Major 2020
Festa Major 2020
Durant el cap de setmana del 28 i 29 de novembre s'han programat algunes activitats commemoratives, sense públic, i un Autocinema infantil

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha anunciat la suspensió de la programació de la Festa Major d’enguany, que s’havia de celebrar el cap de setmana del 27 al 29 de novembre.

Davant la incertesa que encara hi ha sobre el procés de desescalada previst per la semana vinent i les condicions en què es podran celebrar els actes culturals, s’ha decidit anul.lar la programació i es mantindran uns pocs actes commemoratius, sense públic, i una sessió d’Autocinema infantil. 

Cultura segura

S’ha decidit mantenir durant el cap de setmana uns pocs actes commemoratius adaptats a les circumstàncies que, de manera simbòlica i garantint totes les mesures de seguretat, rememoraran aquesta cita del calendari festiu de la vila.

Així, el dissabte 28 a les 18 hores s’ha programat una sessió d’Autocinema infantil a l’esplanda del CAP. Després de la gran acceptació i satisfacció que aquesta experiència de l’Autocinema va tenir a l’estiu, la regidoria de Cultura ha volgut reeditar-ho per al públic més jove, amb la projecció de la pel.lícula «Volant junts», en català. L’activitat compleix tots els protocols sanitaris; els espectadors podran seguir la pel·lícula des de l’interior del seu vehicle i amb l’àudio de Ràdio Sant Sadurní, al 107.2 FM.

El diumenge 29, a les 19:30 hores, el Diables Se M’n Refum oferiran en streaming, a través de les seves xarxes socials i al web municipal www.santsadurni.cat, una lectura virtual dels Versots.

I a les 21 hores està previst el llançament d’un castell de focs des de diferents punts de Sant Sadurni, amb la voluntat que es pugui veure des de el màxim de llocs possible de la vila. Des de l'Ajuntament convidem els veïns i veïnes a gaudir dels focs artificials des de casa. 

Podeu consultar els detalls de les activitats al web www.santsadurni.cat/culturasegura.

L’Ajuntament de Sant Sadurní manté el seu ferm compromís i suport a tot el sector cultural, i reforça la seva aposta per continuar impulsant i col·laborant amb totes les iniciatives culturals, garantint la seguretat de tots els agents implicats.

Pujar al principi de la pàgina