Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Poc ennuvolat 25ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Signatura del Conveni de col·laboració Penedès Nord

Conveni Penedès Nord

Els municipis de Gelida, Subirats, Torrelavit, Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Llorenç d'Hortons, El Pla del Penedès i Sant Pere de Riudebitlles, encapçalats per l'Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, van signar dijous el conveni de col·laboració interadministrativa per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses.

Van donar la benvinguda  l'Alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas i la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Meritxell Borràs.

Hi van asistir, Cristina de la Cruz, consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Penedès; Manuel Raventós, alcalde de Torrelavit; Pol Pagès, alcalde de Sant Quintí de Mediona; Joan Llort, alcalde de Sant Pere de Riudebitlles; i els regidors de Promoció Econòmica de Subirats, Gabriel Gómez; Gelida, Santiago Gracian; i de Sant Llorenç d'Hortons, Xavier Planas.

Van disculpar l'absència per motius d'agenda l'alcaldessa d'El Pla del Penedès, Vanessa Gascó; l'alcalde de Mediona, Juli Silvestre; i el regidor de Promoció Econòmica de Mediona, Marc Gelabert.

La regidora Meritxell Borràs va iniciar l'acte celebrant "aquest primer pas per tornar a re emprendre el projecte Penedès Nord" i va agrair la col·laboració de tots els municipis, així com el suport del Consell comarcal, que tal com va dir la pròpia consellera Cristina de la Cruz: "Té la mà estesa per poder desenvolupar projectes adients per la comarca i poder així fer territori".

Tots els alcaldes i regidors signants del conveni van agrair el lideratge de Sant Sadurní en aquesta iniciativa "molt necessària en moments com els que estem vivint, on els comerços, les PIMES i les persones autònomes ho estan passant malament i necessiten un cop de mà de l'administració",  es van mostrar disposats a començar a treballar el més aviat possible.

Nexes, des del 2012

El Centre de Serveis a les Empreses Nexes és un servei de l'Ajuntament de Sant Sadurní que, des de l'any 2012 i emmarcat en la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, té com a objectiu impulsar i donar suport a la iniciativa emprenedora i al teixit empresarial del municipi i, per extensió, del territori.

Amb aquest conveni de col·laboració Nexes es compromet a prestar servei a la ciutadania dels municipis del Penedès Nord signants, els quals al seu torn faran difusió dels serveis oferts.

Es tracta de municipis que pel fet de tenir menys de 20.000 habitants no tenen la infraestructura per oferir aquests serveis a les empreses i persones emprenedores i amb els quals ara es podrà també col·laborar en la gestió de projectes supramunicipals i elaborar estratègies de desenvolupament conjuntes.

L'any 2012 ja es va dur a terme un Pla Estratègic d'Activitat Econòmica Penedès Nord (PEAE), un projecte que va definir les estratègies i accions que possibles per projectar l’activitat econòmica d’aquesta regió, amb un horitzó a llarg termini fins a l'any 2030 i del qual formaven part alguns dels Ajuntaments que ara han signat el conveni.

Imatges al Flickr

PUBLICAT EL 22.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)