Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 31.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Clausura del Festival Poesia a les Caves

Cada divendres de maig centenars de persones han escoltat poesia als cellers del municipi en un festival més que consolidat

Poesia a les caves codorniu

Aquest divendres va tenir lloc a Codorniu la clausura del Poesia a les Caves amb Laura López, Mònica Miró i Miquel-Lluís Muntané, en la 14a edició d'un festival més que consolidat que durant un mes ha apropat la poesia a centenars de persones i a quatre cellers: Vins El Cep i les caves Recaredo, Blancher i Codorniu.

El director del festival, Santi Borrell, publicava: "El festival es va cloure en un entorn únic, monumental, que va donar cabuda als grans poemes que es van llegir i que es van elevar cap a l’horitzó. Moltes gràcies a tots els poetes, a tot el públic, més de 450 persones, a totes les caves, i a tot l’equip de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Continuarem, treballant per difondre la poesia, per tal que les paraules es puguin sentir d’una altra manera i també es puguin llegir. Aquest festival l’organitzem per tot això, per celebrar la poesia i compartir el temps que ens han donat".

Ja el dia de l'estrena l'alcalde Ton Amat i la regidora de Cultura Marta Castellví van adreçar unes paraules d'agraïment als amfitrions i a tots els qui fan possible el festival, alhora que van posar en valor el patrimoni natural i el territori local com un magnífic escenari per a la promoció i la dinamització cultural i per celebrar-hi activitats.

David Castillo, Jordi Cornudella, Santi Borrell,Mar Fontana, Núria Mirabet, Maria Rodríguez Sandía, Sònia Moya, 
Isabel del Pilar Valero, Manel Vallès, Laura López, Mònica Miró i Miquel-Lluís Muntané han deleitat el públic assistent amb els seus poemes recitats en entorns únics, acompanyat d'una copa de cava.

El divendres 13 de maig també va tenir lloc una versió infantil del Poesia a les Cavesa la biblioteca municipal.

Podeu veure una  àmplia galeria d'imatges al  Flickr de l'Ajuntament 

 Poesia a les Caves 2022 

Pujar al principi de la pàgina