Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 25ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
Coopsetània Ateneu cooperatiu del Penedès Garraf

Nom del projecte: Coopsetània Ateneu cooperatiu 

Destinataris: A Coopsetània assessorem, acompanyem i oferim formació a persones, entitats i institucions sobre l´economia cooperativa, social i solidària.

Objecte:  Coopsetània és l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Penedès, Baix Penedès, Anoia i Garraf, que té per objectiu promoure, enfortir i promocionar l'Economia Social i Solidària (ESS), i les cooperatives als municipis del territori.

L'Ateneu Cooperatiu Coopsetània és un servei i un espai d´atenció de referència de l'economia social i solidària al territori.  El nostre pla de treball es desplega a través de 6 serveis, els quals vetllen per dinamitzar, multiplicar i estimular noves iniciatives econòmiques transformadores per crear ocupació estable i de qualitat, generar noves oportunitats i fomentar la col·laboració entre projectes.

A Coopsetània assessorem, acompanyem i oferim formació a persones, entitats i institucions sobre l'economia cooperativa, social i solidària.

Més informació i contacte 

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)