Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert29ºC-14ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 31.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Festa dels Barris 2023, del 8 al 15 de juny

Divendres 9 de juny se celebrarà el tradicional Rengle dels Confits

Sant Sadurní celebrarà del 8 al 15 de juny una de les cites més tradicionals del seu calendari festiu, la Festa dels Barris,  les més antigues es conserven al municipi i que tenen la seva arrel en la celebració de la capvuitada de corpus. Comencen el dia de Corpus amb la festa del primer barri, i acaben una setmana després, amb el Rengle de l’últim. Tot i el creixement i la transformació viscuda a Sant Sadurní al llarg dels anys, la festa ha conservat sempre la tradició dels set barris, seguint el mateix ordre de celebració: Ajuntament (dijous), Sant Antoni (divendres), Montserrat (dissabte), Església (diumenge), Diputació (dilluns), Cavallers (dimarts) i Raval (dimecres).

Les tradicionals tronades donaran inici a cada barri i els castell de focs i els rengles amb la companyia de la Banda dels Barris, les mantellines, els bastons i clavells, seran un any més els trets d'identitat d'alguns dels barris, com les catifes de flors del barri Església. Cada barri compta també amb un munt d'activtats des de gelats per a tothom, activitats familiars i tradicionals, música i balls.

La comissió de cada barri organitza els diferents actes i manté els tradicionals rengles. El barri de l'Ajuntament és qui obre les festes i enguany celebrarà el tradicional renglle dels confits el divendres 9 de juny.

  PROGRAMACIÓ BARRIS 2023  

cartell barris 2023

 

Pujar al principi de la pàgina