Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat30ºC-16ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 09.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Els Barris en imatges
Del 8 al 14 de juny

El Rengle dels confits, on hi participen els nens i nenes de Sant Sadurní amb les seves escoles , els gegants, la banda de Barris, autoritats i persones treballadores del consistori, tornarà a omplir els carrers aquest divendres, en un dels actes tradicionals més destacats de les festes de Barris.

Dijous han començat els actes del Barri de l'Ajuntament i durant set dies es van succeint les festes de cada barri, seguint el mateix ordre de celebració: Ajuntament (dijous), Sant Antoni (divendres), Montserrat (dissabte), Església (diumenge), Diputació (dilluns), Cavallers (dimarts) i Raval (dimecres).

Les tradicionals tronades inicien cada barri i els castells de focs i els rengles amb la companyia de la Banda dels Barris, les mantellines, els bastons i clavells, seran un any més els trets d'identitat d'alguns dels barris, com les catifes de flors del barri Església. Cada barri compta també amb un munt d'activitats des de gelats per a tothom, activitats familiars i tradicionals, música i balls.

Podeu consultar aquí la   programació de barris 2023  
Podeu veure una àmplia galeria d'imatges al  FLICKR DE L'AJUNTAMENT  


Barris2023 rengle
Pujar al principi de la pàgina