Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert39ºC-22ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.08.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Ja a la venda les entrades als concerts de pagament de les Fires i Festes

Des d'aquest dilluns es poden adquirir les entrades per al concert de l'orquestra Montgrins, d'Albert Pla i Anna Roig a través del web santsadurni.cat/fires2023

Aquest dilluns s'han posat a la venda les entrades per als concerts de pagament de l'orquestra Montgrins, Albert Pla i Anna Roig. Les entrades es poden adquirir telemàticament des del web de le Fires i Festes 2023 www.santsadurni.cat/fires2023.

El preu és de 5 euros per al concert de Fires de l'orquestra Montgrins, que tindrà lloc el dissabte 9 de setembre a les 19:30 hores al pavelló de l'Ateneu; i de 6 euros per als concerts d'Albert Pla (diumenge 10 de setembre a les 19 hores, pavelló de l'Ateneu) i el d'Anna Roig (dilluns 11 de setembre 19 hores, també al pavelló de l'Ateneu), i amb una promoció de 10 euros l'entrada combinada als concerts d'Albert Pla i Anna Roig.

En el cas del concert de la Coral Sant Sadurní, que tindrà lloc el dissabte 16 de setembre a l'església, tindrà una entrada de 15 euros i es poden aconseguir de manera anticipada a la Llibreria Jepi i al Cava Centre.

La resta d'activitats, concerts i espectacle d'aquestes Fires i Festes seran gratuïtes.

fires2023

Pujar al principi de la pàgina