Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat25ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.09.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Santi Carda "Reivindico l'esperit de la fil·loxera, sentir l'orgull del nostre poble"
El pregoner de les Fires i Festes 2023 reivindica els valors i l'orgull de Sant Sadurní en l'inici oficial de les festes

Aquest dimecres 6 de setembre es va donar el tret oficial a les Fires i Festes 2023 amb el pregó des del balcó, enguany a càrrec de Santi Carda, que va apel.lar als seus records de Fires i també va conjugar els valors de l'esport i la seva trajectòria professional per apel·lar a l'orgull com a sadurninencs.

"Sant Sadurní és reconeguda a tot el món per dues coses, la primera perquè fem el millor cava i escumós del món i així ens ho hem de creure. La segona, perquè ha estat, és i serà el bressol de l'hoquei patins"

"La millor experiència i de la que millor record en tinc en el món de l'esport és la participació a Barcelona 92. Vaig ser portador de la torxa pels carrers de Sant Sadurní, envoltat de nens, fins al pebeter que es va instal·lar a la plaça de l'Ajuntament".

"Això és territori fil.loxera. Tots ens sentim grocs aquests dies, reivindicaria aquest sentiment no només durant les Fires, si no que ens sentim sempre molt orgullosos del nostre poble i de Sant Sadurní", van ser alguns dels moments més destacats de la seva intervenció.

A l'inici del pregó, l'alcalde Pere Vernet va dedicar unes paraules de reconeixement per Santi Carda, va destacar els seus mèrits per ser el pregoner de Fires, i va assegurar que l'homenatge a la seva trajectòria esportiva i professional hauria pogut arribar abans.

Podeu recuperar el pregó complet al canal de l'Ajuntament a YouTube o bé al següent enllaç

Santi Carda

Pujar al principi de la pàgina