Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat25ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Presentació del llibre del col·lectiu Tast de Paraules

L'Ajuntament dona veu al talent literari de tretze autors locals que escriuen narrativa de ficció, relat històric i poesia amb la publicació de Sant Jordi

El Celler de la Fassina de Sant Sadurní va acollir divendres la presentació del llibre del col·lectiu Tast de Paraules, la publicació de Sant Jordi de l'Ajuntament.

L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde Pere Vernet, la regidora de Cultura Marta Castellví i l'Escola Municipal de Música, a banda dels tretze autors i autores del llibre.

Tast de Paraules és una entitat local amb catorze anys de trajectòria. La publicació porta el mateix títol que el nom d'aquest col·lectiu integrat per persones a qui agrada escriure i és l'obra que edita l'Ajuntament de Sant Sadurní per commemorar la diada de Sant Jordi.

El volum aplega diferents gèneres literaris —narrativa de ficció, relat històric i poesia— i també inclou una petita història del Tast de Paraules, l'associació sadurninenca creada el 2010 arran d'uns cursos d'escriptura creativa que es van organitzar a la vila. El llibre recull textos de Joan Guilera, José Luis Bermúdez, Maria Antònia Cabré, Josep Casanellas, Natàlia Colet, Montserrat Duran, Pep Forns, Martí Garcia, Merino Pedraza, Joan Pintado, Rosa Maria Prat, Albert Ribatallada i Tònia Torrelles. Per a alguns d'aquests autors és la primera vegada que veuen publicada la seva obra, mentre n'hi ha d'altres que ja havien pogut editar obres amb anterioritat. El disseny de la portada i de les portadelles del llibre ha anat a càrrec de la dissenyadora gràfica Maria Rosa Figueras.

L'acte de presentació, a banda de la lectura d'alguns fragments dels textos publicats en la veu dels seus propis creadors, inclourà intervencions de la regidora de Cultura, Marta Castellví, de l'alcalde, Pere Vernet, i de Martí Garcia, que parlarà en representació del Tast de Paraules. També hi prendran part diversos alumnes de l'Escola Municipal de Música que interpretaran tres temes musicals.

Al final de l'acte, que conduït per Pep Forns, membre també del Tast, es va lliurar un exemplar del llibre a les persones que hi van assistir.

 Trobareu més imatges al Flickr 

tast de paraules

Pujar al principi de la pàgina