Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert34ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
16a edició del Festival Poesia a les Caves amb ple a les tres sessions

Nou poetes i poetesses han recitat els seus versos a les caves Recaredo, Giró i Giró i Gramona

×  
Festival Poesia a les Caves 2024 Festival Poesia a les Caves 2024

La 16a edició del Festival Poesia a les Caves de Sant Sadurní ha finalitzat aquest divendres a les caves Gramona amb els versos de Raquel Casas, Lídia Gazquez i Anton Ferret.

El servei de Cultura i l'organitzador del Festival, Santi Borrell, estan molt satisfets d'haver fet el ple a les tres sessions: «Estem molt contents amb el repunt de públic que ha tingut el festival en aquesta darrera edició, amb una mitjana de cent assistents per recital. El darrer dia, a les caves Gramona, vam superar les cent-vint persones" explicava Borrell

El director del festival va valorar que les restriccions de la pandèmia suposessin canvis que van venir per quedar-se, com l’horari de capvespre, que propicia un ambient més relaxat i agraït i va posar l'accent en cada nou lector o lectora de poesia:  «Durant el primer recital se'm va apropar una persona que no havia assistit mai a una lectura de poemes. Potser va sorgir una lectora de poesia, ja que va marxar amb un llibre. Si fos així, ens hauríem de sentir agraïts. El festival busca una forma de crear lectors de poesia, i, a la vegada, de difondre noves veus entre els lectors que ja existeixen. La finalitat d'un festival de poesia és la poesia mateixa, una forma de crear cultura poètica. Tot festival de poesia busca la creació d'un ambient personal, intím, que lliga i es va relacionant amb un espai obert, diari, quotidià».

Enguany el festival ha tingut lloc el divendres 3 de maig a les caves Recaredo amb Sònia Moll, Xavier Zambrano i Santi Borrell; el 10 de maig a Caves Giró i Giró amb Laia Carbonell, Raquel Santanera i Maria Sevilla; i el 17 de maig a caves Gramona amb Raquel Casas, Lídia Gazquez i Anton Ferret.

 Més imatges al Flickr 

Pujar al principi de la pàgina