Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 17.10.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
5a Festa del Gos
Propietaris, gossos i amants dels animals es van reunir un any més al Parc de la Rambla
Festa del gos

Propietaris, gossos i amants dels animals es van reunir un any més al Parc de la Rambla per celebrar la 5a edició de la Festa del Gos de Sant Sadurní d'Anoia.

Una classe popular sobre problemes de conducta a càrrec d’Intercanis; taller d'habilitats canines per Hiro Border Collie; demostració i construcció d'habilitats canines amb participants del públic, a càrrec d'Adriana Rivilla. Demostració popular d'habilitats canines; i explicacions a càrrec de les protectores d'animals i casos de gossos acollits.

Finalment, 40 participants van protagonitzar la ja tradicional desfilada canina, on va guanyar el premi al gos més simàptic Miniac, de raça Yorkshire toy, de Montse Rodríguez; el premi al més guapo va ser per Nanuck, el cocker de Mónica Diéguez; i el més ben educat va ser Leo, un golden retriever de Sunsi

El concurs d'instagram, twitter i facebook pel civisme amb el lema #jotamberecullolacacadelmeugos el van guanyar les germanes Maria i Luz, amb la foto del seu gos Shiva, que van guanyar 100 euros per gastar en una botiga d'animals.

Els partipants també van poder visitar la fira, on hi havia com a expositors la colonia de Tika; SOS Doberman; ADAP; la botiga del Xavi; Boulevard pets i Animalets.

Podeu veure imatges de la Festa del Gos al Flickr de l'Ajuntament
Pujar al principi de la pàgina