Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat16ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.01.2022
All around the (A)rt
 • Nom artístic
  All around the (A)rt
 • E-mail
  aidapbfoto@gmail.com
 • Descripció

  El meu nom és Aida Pallàs Barta i sóc fotògrafa titulada per l´Escola d´Art i Superior en Disseny Josep Serra i Abella.

  M´apassiona la fotografia documental i narrativa pel seu gran poder comunicatiu. Poder narrar històries a través de les fotografies, tot convidant a la reflexió i a qüestionar el que ens envolta. Crear cada projecte fotogràfic des d´una perspectiva emocional i humana.

  Tot i sentir-me molt vinculada en l´àmbit narratiu, em decanto també per altres variants com ara la fotografia de producte, bodegó, paisatge i arquitectura. M´agrada molt la manera en que cada variant de la fotografia és capaç de comunicar -sense fer ús de la paraula- tot despertant al públic diverses inquietuds i sensacions.

  Part de la meva formació com a fotògrafa es va centrar també en els sectors del disseny gràfic -especialment en el disseny editorial- i audiovisuals. Gràcies a aquesta àmplia formació he pogut realitzar, per una banda, el disseny de revistes municipals i el magazín físic d´un mitjà de comunicació digital, així com també vídeos de diferents temàtiques.

  Si desitgeu fer-me qualsevol consulta o proposta, em podreu trobar al correu aidapbfoto@gmail.com o a l´instagram @allaroundthea.

  Possibilitat d'oferir:
  Docència/Tallers,
  Exposicions,
  Serveis personalitzats.

  www.allaroundthe.art

 • Aida Pallàs

Pujar al principi de la pàgina