Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.01.2022
Georgia Vardarou
 • Nom artístic
  Georgia Vardarou
 • E-mail
  georgi.vard@gmail.com
 • Telèfon
  656396517
 • Descripció

  La meva activitat principal és coreografiar, així com ballar per altres coreògrafs, en l´àmbit de la dansa contemporània. La meva línia de recerca té a veure amb els possibles continguts que el moviment incorpora, i amb l´autonomia del moviment com a mitjà de comunicació.
  M´interessa el potencial de la dansa com a eina per presentar el cos des d´una perspectiva alternativa, per tal de provocar la imaginació i el desig per les coses que no existeixen encara.
  Utilitzant majoritàriament tècniques d´improvisació, ensenyo tallers creatius i tècnica per infants i adults, professionals i amateurs.

  Georgia Vardarou es va graduar a la National School of Dance (Κ.Σ.Ο.Τ.) a Grècia, i després a P.A.R.T.S. a Bèlgica, amb la primera beca de la Greek State Scholarships Foundation (Ι.Κ.Υ). Ha treballat com a ballarina per a Salva Sanchis, Marc Vanrunxt, Cecilie Ullerup Schmidt, Lance Gries i Anne Teresa De Keersmaeker/ Rosas. Com a coreògrafa l´ocupa el moviment personal i el contingut que aquest comporta. Ha creat Hardcore Research on Dance, Phenomena, New Narratives and Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not que s´han presentat a diversos llocs com: Dance Umbrella/London, ImpulsTanz/Vienna, Julidans/Amstardam, Athens & Epidaurus Festival, Festival Sâlmon/Barcelona, Springdance/Utrecht, Kaaistudio´s/Brussels, STUK/Leuven, Schowburg/Amsterdam, Les Brigittines/Brussels etc. La Georgia va viure a Brussel·les durant 13 anys. El 2017 es va traslladar a Sant Sadurní d'Anoia. El seu treball està produït per Kunst/Werk (BE).


  Possibilitat d'oferir:
  Espectacle/posada en escena,
  Docència/Tallers,
  Col·laboracions amb altres arts (arts visuals i so/música).

  www.instagram.com/__georgia__choreo__/?hl=en
  www.facebook.com/profile.php?id=100009086887877

 • Georgia Vardarou

Pujar al principi de la pàgina