Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 14.04.2022
Pau Pericas
 • Nom artístic
  Pau Pericas
 • E-mail
  paupericas@gmail.com
 • Telèfon
  646634292
 • Descripció

  Realitzador audiovisual i fotògraf. Professor i divulgador de mitjans audiovisuals. Especialista en cinema del real, no-ficció i assaig fílmic.

  Després de més de 10 anys col·laborant amb la Cooperativa Audiovisual Drac Màgic i treballant en producció de televisió, cinema i publicitat, vaig començar a treballar de realitzador i fotògraf en projectes audiovisuals de diversa índole. Vaig compartir la cinematografia del programa de televisió Aeroport (TVC) i em vaig encarregar de la foto fixa de la sèrie Sé Quién Eres (Telecinco). L'any 2019 vaig estrenar S’Hivern (Gadea Films), el meu primer curtmetratge. L'any 2020 vaig realitzar el vídeo-assaig Para después del capitalismo per al programa Soy Cámara del CCCB. Recentment he realitzat el programa de televisió L’Altra Cara (TVC). Actualment estic desenvolupant el meu primer llargmetratge, La pel·lícula dels caputxins (Santa Rita), un film de no-ficció autobiogràfic que ha estat seleccionat en assessories de diferents festivals com L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona i el Mecal.

  Sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual a la UB, Màster en Estudis de Cinema i Audiovisuals Contemporanis de la UPF i doctorand del programa d'Estudis Culturals de la UVIC-UCC. Combino la meva activitat de realitzador audiovisual amb la docència. Sóc professor adjunt al Grau en Comunicació Audiovisual de la UB i al Grau en Disseny de la BAU, Centre Universitari d'Arts i Disseny de Barcelona. Col·laboro també amb el programa Adolescents XL, de Catalunya Ràdio, on m’encarrego d’una secció setmanal sobre cinema.

  Possibilitat d'oferir:
  Docència/Tallers,
  Exposicions,
  Servei tècnic

  Pàgina web: http://paupericas.com
  Twitter: @paupericas

 • Pau Pericas

Pujar al principi de la pàgina