Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 16.05.2022
Álvaro Torres
  • Nom artístic
    Álvaro Torres
  • E-mail
    alvarotorrespiedra@gmail.com
  • Telèfon
    638964628
  • Descripció

    Nascut el dia 11 de març de 1996 a l'Hospitalet de Llobregat. Graduat en Mestre d'Educació Primària i especialista en Educació Visual i Plàstica. Actualment, treballo com a mestre a Sant Sadurní.

    Avui dia, treballo com a mestre de primària i m'especialitzo en l'assignatura d'arts plàstiques. A partir de la meva formació acadèmica i la meva feina com a mestre, he fet el pas de començar a portar a terme diferents escrits divulgatius per tal de promoure el foment de la creativitat a les escoles a partir de diferents dinàmiques i metodologies creades per mi mateix. 

    Soc un ferm abanderat de la matèria d'Educació Visual i Plàstica a les escoles i treballo per tal de trencar amb les diferents percepcions d'infravaloració amb les que compta aquesta assignatura, desmuntant els diferents estereotips que s'han generat al voltant de la mateixa. 

    En el nostre dia a dia, trobarem nenes i nens que tindran grans habilitats per comunicar-se de forma oral, d'altres produiran grans textos amb els quals expressaran les seves idees i sentiments. Però existeix una gran quantitat d'alumnes que té la necessitat d'expressar-se a partir de l'art i aquestes percepcions que comento, provoquen que no s'estiguin donant les respostes adequades a aquestes necessitats, fet que deriva en una clara desigualtat educativa. 

    Allò que em motiva a continuar treballant és el fet de poder trencar amb aquestes realitats, ja que penso que aquest àmbit pot ajudar considerablement en el desenvolupament de les persones, per això, si aconseguim canviar aquestes formes de pensar, estarem assegurant una major qualitat educativa per a les nenes i nens de la nostra societat.

    A banda d'aquesta tasca de caràcter més divulgatiu, compagino la meva tasca docent amb l'elaboració d'il·lustracions amb les quals gaudeixo molt i que em serveixen per donar llibertat a la meva imaginació.

    Possibilitat d'oferir:
    Docència/Tallers,
    Exposicions,
    Xerrades sobre temes relacionats amb l'art a les escoles, creativitat i d'altres aspectes relacionats.

    Instagram: @alvaroilustra

  • alvaro torres

Pujar al principi de la pàgina