Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.03.2023
Exposició al CAP "Entre nosaltres"
Entre nosaltres
  • Hi ha gent que pensa que tots els joves prenen drogues, però...ni tota la gent jove pren drogues, ni tota la gent que pren drogues és jove.

    Amb aquest lema es presenta l’exposició “Entre Nosaltres” que es podrà visitar fins al 22 de març al CAP Sant Sadurní d’Anoia.
    Aquesta exposició està dissenyada i elaborada per l’associació Promoció i Desenvolupament Social amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya.
    Els programes de prevenció de les drogodependències adreçats a la població adulta solen ser minoritaris. Tanmateix, les persones adultes també estan exposades a situacions de vulnerabilitat davant el consum o els problemes associats a l’ús de drogues. Bé perquè poden viure esdeveniments vitals estressants (atur, separació, mort, malaltia, etc.), bé perquè la percepció de risc d’algunes conductes és baixa, etc.

    L’exposició s’emmarca dins les accions de l’equip de salut comunitària del CAP Sant Sadurní i del Pla Local de Drogues CTRL+D de l’Ajuntament i permet reflexionar sobre l’ús de drogues al voltant de situacions molt quotidianes, com ara l’excés de confiança o l’automedicació. També inclou informació per ajudar a valorar el consum propi i per conèixer les vies que es poden consultar en cas d’abús i dependència.

  • Dates: 
    Del 9 al 22 de març del 2023
  • Lloc: 
    CAP Sant Sadurní
  • Organitza:
    CAP Sant Sadurní
Pujar al principi de la pàgina