Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja24ºC-13ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Inscripcions activitats dirigides Estiu 2024

PREINSCRIPCIONS 

Les preinscripcions als cursets i activitats dirigides de la piscina municipal per a la temporada d'estiu 2024 es faran online des del web de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, del 3 al 5 de juny de 2024.S'obriran el dia 3 de juny a les 10:00h i restaran obertes fins al dia 5 de juny a les 23:59h, a l'adreça www.santsadurni.cat/inscripcionspiscinaestiu . A partir del 6 de juny només es podran fer de manera presencial a la Zona Esportiva.

(*) IMPORTANT: L'enllaç als formularis no estarà actiu fins al mateix dia 3 de juny a les 10:00 hores.

INSCRIPCIONS

L'adjudicació de places es farà per rigorós ordre de sol·licitud.El Servei d'Esports contactarà amb les persones que tenen plaça per tal que facin la confirmació i el pagament a les oficines de la Zona Espotiva (Passeig Can Ferrer, 2), com a molt tard el 16 de juny. Passada la data límit, les persones que no hagin realitzat el pagament perdran el dret sobre la plaça i es procedirà a omplir les vacants amb les persones en llista d'espera.

Les persones que, havent fet la preinscripció, no rebin cap notificació confirmant la disponibilitat de plaça per part del Servei d'Esports, restaran inscrites en llista d'espera i es contactarà amb elles únicament en cas que hi hagi vacants per a l'activitat i grup sol·licitat.

FORMULARIS INSCRIPCIÓ (S'obriran el dia 3 de juny de 2023 a les 10:00 h)
Pujar al principi de la pàgina