Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 23ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Telèfons d'interès Transport públic Caves Empresa i treball Calendari i festes Ràdio Sant Sadurní Porta a porta
Inici
Inici > Serveis > Habitatge
Habitatge

El Servei d'Habitatge informa sobre algunes mesures extraordinàries en matèria d'Habitatge per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19

L'habitatge és una de les preocupacions més importants de la nostra ciutadania en el moment actual. L'augment dels preus dels habitatges, molt per damunt dels salaris, obliga les famílies a l'endeutament.

Amb l'adhesió de la Xarxa de Serveis Locals i Habitatge i el conveni de col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, la nostra vila disposa d'una oficina pròpia amb les funcions d'informació i atenció ciutadana en totes les matèries relacionades amb l'habitatge. 

Ens ocupem del registre d'entrada de les sol·licituds relatives als programes d'ajuts que gestiona l'Agència de l'Habitatge així com de la documentació i el trasllat dels documents a l'Agència i de l'assessorament i l'atenció ciutadana. També hem impulsat la borsa de mediació per al lloguer entre propietaris que volen posar el seu pis a lloguer i d'usuaris que, pels seus ingressos, no poden accedir lliurement a un pis de lloguer del mercat. L'oficina local assisteix com a mediador durant tota la durada del contracte de lloguer, fent suport i seguiment de les incidències, amb gratuïtat en l'assessorament i la redacció i formalització del contracte de lloguer.

Des de finals del 2017 estem ubicats a la nova oficina situada a la Plaça Coral Infantil "Els Gotims", s/n.

 
A s s o l i r   e l   d r e t   d e   t o t e s   l e s   p e r s o n e s
a   l ' a c c é s   a   u n   h a b i t a t g e   d i g n e .
 
 
 
Dades del servei

 

Horari d'atenció al públic

Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10.00 h a 14.00 h.
Dimecres, visites concertades.

Informació: Telèfon: 93 891 03 25 – Ext. 5214 - 5215 - 5216

Coordinació: Telèfon: 93 891 03 25 - Ext. 5013

Correu electrònic: habitatge@santsadurni.cat