Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat 23ºC|14ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Pàgines
BORSA DE MEDIACIÓ PER AL LLOGUER SOCIAL
La Borsa és un sistema de mediació en el mercat que vol augmentar l'oferta de lloguer a un preu just i, al mateix temps, mobilitzar el parc de pisos desocupats.

S'adreça a persones i unitats de convivència amb ingressos de fins a 4 vegades l'IRSC (Indicador de renda de suficiència de Catalunya). Es nodreix d'habitatges nous o de segona mà, que estan buits i es posen al mercat mitjançant la gestió de les borses d'habitatge. Les borses gestionen els programes socials d'habitatge en el territori i depenen dels ajuntaments, els consells comarcals i les agrupacions de municipis.

La forma d'accedir a un habitatge de la borsa és àgil i ràpida i no té cap cost. Les persones o famílies que lloguin mitjançant la borsa, poden obtenir un ajut per pagar una part del lloguer i/o un ajut complementari, per afrontar les despeses inicials per accedir a l'habitatge, com ara la fiança, l'alta d'aigua, llum, etc... Per poder sol·licitar un habitatge de la borsa de mediació, cal que primer hagis fet la inscripció en el registre de Sol·licitants de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i a continuació inscriure't a l'Oficina local de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Per inscriure't a la borsa de mediació de lloguer, cal que ens presentis aquest document degudament emplenat i la documentació següent:

  • Original i fotocòpia del teu DNI
  • El contracte laboral, l'original i fotocòpia
  • El certificat d'empadronament (Oficina d'Atenció Ciutadana Ajuntament)
  • Les tres últimes nòmines, originals i fotocòpies

Pots consultar les responsabilitats del llogater, en aquest document.

Borsa d'Habitage de lloguer de Sant Sadurní d'Anoia

  • Portal de pisos disponibles (pàgina en preparació)