SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat 27ºC|9ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Raval, centre neuràlgic del Cavamarket
Turisme Sant Sadurní valora les bones sensacions que deixa el Cavamarket d'estiu
PUBLICAT EL 19.06.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cavamarket 2

Cap de setmana de vendes i tastos de cava a Sant Sadurní d'Anoia, dues jornades de Cavamarket marcades per l'arribada de la calor i que van permetre als visitants gaudir d'aquesta iniciativa de Turisme Sant Sadurní, que va viure la primera edició abans de Nadal.

El Raval es va tornar a convertir en el centre neuràlgic de les activitats: carpes de les empreses expositores que van acollir les persones que es van acostar a comprar i a tastar caves, amb les terrasses dels bars també plenes, les botigues obertes i música en directe.

El diumenge la tretzena edició del Ral·li de cotxes d'època País del Cava va lluir 26 vehicles anteriors a 1940 pel centre de la vila. Més d'un centenar de persones van votar el cotxe que més els va agradar, en acte que enguany es va fer coincidir amb el Cavamarket i que organitza  la Confraria del Cava i que enguany ha treballat en col·laboració amb l'Associació d'Afeccionats als cotxes i Motos d'Època Motor Club de Bages.

Acabada la fira, organitzadors i empreses participants es troben immersos es valoracions tècniques de cara a la millora de l'esdeveniment en properes edicions. La propera serà el Cavamarket d'hivern el diumenge 2 de desembre per tal que els visitants s'animin a fer les compres de Nadal.

Podeu veure una galeria de fotos al Flickr de l'Ajuntament

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^