Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert26ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 01.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dones a la primera línia contra la COVID, pregoneres de les Fires i Festes 2020
  • Enguany es farà a l'esplanada del CAP diumenge a les 18h i cal adquirir entrada
  • Aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat sanitària
  • Els i les artistes de Fires recorden que #laCulturaésSegura 

El diumenge, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un emotiu pregó de Fires que anirà a càrrec de diversos testimonis i protagonistes sadurninenques de la crisi sanitària de la COVID-19, dones que han estat a primera línia durant la primera onada de la pandèmia: la metgessa i directora del CAP Sant Sadurní Miriam Ceña; directora de la Casa dels Avis Núria Enriquez; Jonaina Riba, Policia Local; Fina Montserrat, representant de Càritas; Montse Querol, botiguera; Montse Planes, voluntària; i Maria Domingo, pacient que ha patit la Covid.

Serà un pregó diferent, en un espai que garanteix totes les mesures de seguretat i en el qual es compliran totes les mesures d'higiene que es mantindran durant tota l'edició de les fires d'enguany.

ENTRADES PER ASSISTIR-HI

Enguany totes les activitats programades requeriran d'entrada, en el cas del pregó és gratuïta.

Des d'aquest dilluns 31 d'agost i fins al 4 de setembre es podran aconseguir - un màxim de 4 entrades per persona - al Casal d'Entitats i a L'Índex, en horari de 10 a 13h i de 16 a 19 hores. A partir del 4 de setembre es podran adquirir per internet des del web www.santsadurni.cat/firesifestes

Caldrà facilitar també el document d'identificació personal (DNi, carnet de conduir...) de totes les persones per qui se sol·liciti o adquireixi una entrada, així com en el moment d'accedir al recinte de l'esplanada del CAP.

L'Ajuntament ha fet una crida al civisme, la responsabilitat i la prudència de tots i totes, amb la intenció que els actes de Fires es desenvolupin amb totes les garanties i màxima seguretat, i ha traslladat la voluntat i compromís que siguin unes festes en clau local amb i per a la ciutadania de Sant Sadurní.

#LaCulturaésSegura

Vídeo amb missatges de companyies i artistes que configuren el programa de Fires d'enguany.

Pujar al principi de la pàgina