Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Reis d'Orient 2024
Banner - Reis 2024

PROGRAMA D'ACTES RECOLLIDA DE CARTES 

Divendres 29 de desembre a les 17.30h

Lloc: plaça de l'església

Els patges reials vindran a Sant Sadurní d'Anoia a recollir les cartes de tots els nens i nenes per portar-les als Reis d'Orient. Prepareu la vostra carta que si heu estat bons minyons els Reis segur que vindran carregats de regals.

Més informació 

 CAVALCADA DE REIS

Divendres 5 de gener a les 18.30h

Recorregut: Carrers Barcelona, Rbla. Generalitat, Raval, Dr. Escayola, Pl. Ajuntament, Marc Mir, per finalitzar a la Pl. Església.

Més informació

  INSCRIPCIONS DELS TORXERS, FANALERS I CARBONERS 

Des de fa uns anys nens i nenes de cinquè i sisè de les escoles de Sant Sadurní d'Anoia participen en la nit més màgica de l'any, la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, com a torxers, fanalers o carboners. Els torxers porten unes torxes i obren la Cavalcada per guiar als Reis Mags fins a l'Ajuntament, els fanalers porten uns fanalets amb una espelma al seu interior i els carboners són els encarregats de portar carbó. 

Un any més volem convidar-vos a participar en la Cavalcada per fer-la ben lluïda. Així que tots els qui us vingui de gust formar-ne part, podeu omplir el següent formulari i presentar l’autorització signada. 

Les places són limitades així que només podran participar-hi els primers a inscriure's. Les places s’aniran omplint per ordre d’inscripció. 

Més informació i inscripcions

INSCRIPCIONS REIS CASA PER CASA 

Els Reis d'Orient han concedit a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní la gestió del lliurament de regals als nens i nenes de la vila.

Si voleu que després de la Cavalcada del dia 5 de gener els Reis vinguin a casa vostra a visitar i portar els regals a la família, heu de formalitzar la inscripció a partir del dilluns 4 de desembre a les 20h.

Inscripcions del 4 al 17 de desembre o fins a exhaurir places.

Import: 10€

Més informació

 INSCRIPCIONSPLACES EXHAURIDES  Formulari de valoració dels reis casa per casa 

 


 IMATGES REIS 2024  

 CARTELL REIS 2024   

EDICIONS ANTERIORS  Reis 2023  

Pujar al principi de la pàgina