Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat15║C-3║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic
Bases 1r. concurs fotogrÓfic de Twitter i instagram 'Festa del gos'
Instagram FG

Del 26 de setembre al 12 d'octubre de 2016

L’Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia (#santsadurni i @santsadurni_cat) convoca la 1a. edició del Concurs fotogràfic d’Instagram i twitter 'Festa del gos' amb l'objectiu de demostrar que la gran majoria de persones propietàries de gossos són responsables i cíviques amb el fet de tenir cura d'un un animal, que compleixen les ordenances i que qui embruta no té excusa.

Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #jorecullolacacadelmeugos

El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el civisme i la responsabilitat de les persones propietàries de gossos.

Hi haurà un premi a la millor fotografia original consistent en un val de 100€ a bescanviar en una botiga d'animals.

El concurs comença el 26/09 a les 0.00 h i acaba el 12/10 a les 23.59 h de 2016.

La persona guanyadora serà contactada a través d’un missatge a la seva fotografia.

Els noms de les persones guanyadores es faran públics als webs i xarxes socials dels organitzadors i hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu salut@santsadurni.cat  

Les fotografies hauran de ser fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades.

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

1. Les imatges publicades a Instagram i twitter amb l’etiqueta #jorecullolacacadelmeugos seran públiques al web i les xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

2. S'exposaran totes les imatges participants el dia 16 d'octubre al llarg de la 5a. Festa del gos.

3. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia per a futures campanyes de tinença responsable d'animals.

4. La publicació d’imatges amb l’etiqueta #jorecullolacacadelmeugos significa l’acceptació d’aquestes bases.

5. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #jorecullolacacadelmeugos implica el permís perquè ens posem en contacte amb la persona guanyadora a través d’un missatge a la fotografia. El nom de la persona guanyadora també es farà públic als canals indicats anteriorment.

6. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Premis i jurat

1. El jurat està format per 3 persones professionals de l'àmbit de la salut i la comunicació.

2. El jurat emetrà públicament el seu veredicte a la 5a. Festa del gos el diumenge 16 d'octubre juntament amb l'entrega de premis de la desfilada.

3. El premi no es podrà bescanviar per diners.

Addicional

1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

2. La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions de twitter i instagram. Les podeu consultar a twitter.com/tos i instagram.com/legal/terms

Bases 2016

Bases 2016

Fitxer: Bases_concurs_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 143.31 kB

Pujar al principi de la pÓgina