Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja23ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2021
El termini de sol·licitud d'aquests ajuts que ofereix la Generalitat s'obre aquest dimarts 27 d'abril i finalitza el proper 4 de juny

portaLa Generalitat de Catalunya ha obert el termini de sol·licitud de subvencions per al pagament del lloguer, per a l'any 2021.

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.
 

Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 4 de juny. 
El termini de presentació de sol·licituds s'inicia a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i finalitza el dia 4 de juny de 2021.

L'import màxim de lloguer o renda mensual per l'habitatge, a la demarcació de Barcelona, no pot ser superior als 800 euros.

Per a famílies nombroses i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem favorable, l'import màxim de lloguer mensual és de 900 euros a tot el territori de Catalunya.

Podeu consultar la informació al següent enllaç web

Subvencions lloguer


La sol·licitud pot presentar-se telemàticament, donant-se d’alta de l’idCAT mòbil (DNI/TIE + targeta sanitària + mòbil). 

Formulari de sol·licitud

Per a més informació podeu adreçar-vos a l'Oficina municipal d'Habitatge de Sant Sadurní, de dilluns a divendres de 10 a 14h, demanant cita prèvia a  habitatge@santsadurni.cat o trucant al 938910325.

Pujar al principi de la pàgina