Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Rehabilitació d'un habitatge al carrer Montardit que es cedirà a una família en situació d'alta vulnerabilitat
L'Ajuntament disposa d'aquest immoble amb dret d'usdefruit, a través d'un conveni signat amb la Sareb per al foment del lloguer social

L'Ajuntament de Sant Sadurní facilitarà en les properes setmanes a una família en situació d'alta vulnerabilitat un habitatge al carrer Montardit en condicions de lloguer assequible.

Es tracta del primer dels quatre immobles que l'Ajuntament té en règim d'usdefruit, gràcies al conveni signat amb la Sareb (Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria) per a la cessió d'habitatges destinats a lloguer i adreçats a persones i famílies en risc d'exclusió social.

L'adjudicació d'aquests habitatges de lloguer es determinarà pels requisits establerts en el reglament d'adjudicació que va ser aprovat ara fa dos anys.

Durant aquestes darreres setmanes s'ha dut a terme, mitjançant la gestió de l'Oficina d'Habitatge, unes obres de rehabilitació i reforma per tal de condicionar l'habitatge, que es trobava força malmès. S'ha renovat el lavabo i la cuina, s'ha arranjat la instal·lació elèctrica, d'aigua i calefacció, i s'han repintat totes les parets i estances. Disposa de tres habitacions i està situat a peu de carrer, unes condicions que obre el ventall a sol·licitants que puguin acreditar ser família nombrosa o presenti limitacions de mobilitat.

El cost d'aquesta actuació ha estat d'una mica més de 15.000 euros, dels que prop de la meitat aniran a càrrec de la Sareb.

Aquest dijous al matí, l'alcalde Ton Amat i el regidor d'Habitatge, Xavier Rodíguez, acompanyats per personal tècnic de l'àrea, s'han desplaçat fins al pis per visitar-lo, veure la reforma que s'hi ha dut a terme i que permetrà oferir-lo en règim de lloguer properament.

pis Sareb 2

Pujar al principi de la pàgina