Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Ajuts al lloguer per a persones grans i menors de fins a 35 anys
ajuts habitatge
El termini de sol·licitud s'obre aquest dimarts 27 de febrer per als majors de 65 anys i per als ajuts a joves, l'11 de març

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert el termini de sol·licitud de dues línies d'ajuts de subvencions per al pagament del lloguer o la cessió d'ús, a persones grans de més de 65 anys o joves de fins a 35 anys inclosos.

 65 anys o més

En el primer cas es pretén facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones en risc d’exclusió social que tinguin 65 anys o més, que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el dimarts 27 de febrer i fins al 27 de març. Podeu consultar més informació al següent enllaç.

 Joves de fins a 36 anys

En el segon cas són subvencions per facilitar l'emancipació i el gaudi d'un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d'ús per a persones físiques, joves de 35 anys o menys en data 26/02/2024, que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l'11 de març i es prolongarà fins al 12 d'abril. Podeu consultar més informació al següent enllaç.

(IMPORTANT) En ambdós casos els ajuts no es concedeixen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Es valoraran i s'aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Entre els requisits, cal estar empadronat a l’habitatge amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria, i tampoc s’accepten contractes de lloguer entre persones que tinguin parentiu, entre d'altres.

Per a més informació i presentar la documentació podeu fer la tramitació telemàticament a habitatge.gencat.cat o bé presencialment a l'Oficina municipal d'Habitatge, que es troba a la plaça Coral infantil Els Gotims

 Formulari de sol·licitud 

Oficina municipal d'Habitatge

  • Telèfon: 938910325 ext 5214, 5215 i 5216
  • Horari: de 9:00h a 14:00 h de dilluns a divendres
Pujar al principi de la pàgina