Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 10.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Ajuts al lloguer per a joves de fins a 35 anys
ajuts habitatge
El termini de sol·licitud s'obre aquest dilluns 11 de març

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert el termini de sol·licitud d'una línia d'ajuts de subvencions per al pagament del lloguer o la cessió d'ús, a persones joves de fins a 35 anys inclosos.

 Joves de fins a 36 anys

Són subvencions per facilitar l'emancipació i el gaudi d'un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d'ús per a persones físiques, joves de 35 anys o menys en data 26/02/2024, que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l'11 de març i es prolongarà fins al 12 d'abril. Podeu consultar més informació al següent enllaç.

(IMPORTANT) Els ajuts no es concedeixen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Es valoraran i s'aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Entre els requisits, cal estar empadronat a l’habitatge amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria, i tampoc s’accepten contractes de lloguer entre persones que tinguin parentiu, entre d'altres.

Per a més informació i presentar la documentació podeu fer la tramitació telemàticament a habitatge.gencat.cat o bé presencialment a l'Oficina municipal d'Habitatge, que es troba a la plaça Coral infantil Els Gotims

 Formulari de sol·licitud 

Oficina municipal d'Habitatge

  • Telèfon: 938910325 ext 5214, 5215 i 5216
  • Horari: de 9:00h a 14:00 h de dilluns a divendres
Pujar al principi de la pàgina