SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Cap de setmana de Ressons Penedès by Cruïlla
L'esdeveniment musical és una oportunitat per conèixer el territori de  cellers, caves i paratges penedesnecs els dies 28,29 i 30 d'abril.
PUBLICAT EL 25.04.2023
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Ressons Banner

Artistes com Amaia, Els Catarres, Joan Dausà, Iván Ferreiro, Els Pets, 31 FAM o La Fúmiga són només alguns artistes de l'enorme cartell que ofereix la primera edició del festival Ressons Penedès by Cruïlla, el festival que sona diferent, i el qual es durà terme els dies 28, 29 i 30 d'abril en escenaris repartits per tota la comarca de l'Alt Penedès. El festival, que marida el vi, el cava i la música, impregna transversalment tot el territori, i és per això que s'ha fet un esforç per part dels agents implicats en donar opcions per moure's per aquest territori vitivinícola.

Sant Sadurní és una de les seus principals d’aquest festival, amb  diversos cellers com a escenaris privilegiats. Un festival que compta amb el suport dels diversos Ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès, entre d'altres institucions.

Busos llançadora per ser més sostenbiles A la comarca, serà fàcil moure's en transport públic i busos llançadora per accedir als diversos escenaris. La zona del Penedès té grans nuclis urbans com Vilafranca o Sant Sadurní que estan ben comunicats amb tren i bus des de Barcelona i Tarragona; per la seva banda, les poblacions més petites estan ben connectades per carretera i amb alguns busos interurbans. És fàcil trobar l'itinerari que més s'ajusta a cada usuari.

Per ajudar a gaudir del festival de la manera més còmoda possible, s'ha obert una oferta de busos llançadora que acostaran al públic directament als concerts de major aforament des de Vilafranca del Penedès.

En aquest sentit, es podrà deixar el cotxe aparcat en els aparcaments habilitats i desplaçar-se en bus fins a l´espai del concert. Amb això també es busca ajudar a reduir l´impacte ambiental del festival en aquesta terra de vinyes, tot seguint un compromís amb la sostenibilitat.

 Més informació i venda d'entrades 

cartell ressons detallat

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^