SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat 27ºC|9ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Es presenten les bosses comercials i reciclades de la campanya #comerçdevida #comerçdevila
Estan confeccionades a mà per la Fundació Mas Albornà
PUBLICAT EL 18.03.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Bosses reciclades

El regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat, i la vicepresidenta de Som Sant Sadurní, Núria Domingo, presenten les bosses comercials i reciclades de la campanya de sensibilització pel comerç local #COMERÇDEVIDA #COMERÇDEVILA.

Confeccionades a mà per la Fundació Mas Albornà, la producció d'aquestes bosses s'ha fet amb el reciclatge de gran part de les banderoles que es van crear per a la difusió i visualització de la campanya, donant com a resultat 17 bosses. D'aquesta manera es contribueix amb el compromís amb el medi ambient i amb l'ajuda solidària a les persones.

La campanya es va iniciar el 23 d'octubre i va estar present als carrers, xarxes i altres comunicacions fetes per Som Sant Sadurní i ‘Ajuntament durant el Nadal. El mes de gener, un cop finalitzada la campanya, es van despenjar les banderoles dels fanals i es va iniciar el procediment de reciclatge.

A través d'un sorteig a les xarxes socials de Som Sant Sadurní anunciat en els últims dies de campanya, les bosses han estat sortejades entre els perfils que van compartir el vídeo complet amb el missatge #COMERÇDEVIDA #COMERÇDEVILA.

En agraïment a la seva participació, s'entregarà una bossa amb la imatge promocional i una lona a cada participant que va col·laborar desinteressadament en la campanya.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^