SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cloudy intervals with storm 34ºC|22ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Agenda
Wednesday22.12.202123:15h
  COMPARTIRShare on FacebookShare on TwitterShare by emailAfegir l'acte al vostre calendari
Emissió del programa "Gent de Mercats"
El mercat de Sant Sadurní serà protagonista de l´estrena de la nova temporada del programa de televisió «Gent de Mercats»
El primer capítol, que s´emetrà per TV3 el dimecres 22 de Desembre a les 23:15h, visitarà el nostre mercat juntament amb els de la Barceloneta i Mollet del Vallès.
Site: Emissió per Televisió - TV3
Type of event: Comerç

«Gent de Mercats» és un programa de televisió que mostra el dia a dia dels mercats i fa sentir la veu dels professionals que donen vida a aquests espais tan arrelats a la nostra cultura. Una temporada més, es torna a endinsar en les històries que es couen amb la gent dels mercats, però, com a novetat, es posarà el focus en la realitat dels mercats ambulants, aquells mercats que es munten i desmunten, especialment afectats per les restriccions d'espai i mobilitat provocades per la pandèmia.

La docusèrie va ser guardonada en la categoria de programa cultural, divulgatiu i documental de la XXVI edició dels Premis Zapping a la qualitat audiovisual i té el suport de la Diputació de Barcelona, l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Els anys de treball conjunt de la Regidoria de Turisme i  Comerç de l´Ajuntament amb la Diputació de Barcelona, ha estat clau per a l´elecció del mercat de Sant Sadurní en aquest projecte.

L´equip de direcció, producció i redacció del «Gent de Mercats», amb la periodista Tana Collados al capdavant, ha fet un extens treball de camp al mercat de Sant Sadurní amb el suport de l´equip responsable del mercat de l´Ajuntament i la col·laboració dels marxants de dijous i dissabte.

La gravació del programa es va desenvolupar durant els dies 20 i 25 de novembre, per tant, es veurà una representació d'ambdós mercats setmanals.

A més de l´emissió d´aquest dimecres en «prime time», es podrà veure a la carta al portal ccma.cat/tv3/alacarta.

Gent de Mercats

logo gent de mercats

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^