SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 34ºC|20ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Camins del Cava
Una nova aplicació que permet moure's a peu o en bicicleta pel Penedès

• Diverses entitats desenvolupen una aplicació amb informació turística per descobrir els camins existents al voltant de Sant Sadurní d'Anoia.
• Camins del Cava és un mapa navegable interactiu que permet la geolocalització de l'usuari.

PUBLICAT EL 20.04.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Camins del Cava

L'Associació d'Elaboradors de Cava AECAVA, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i la Diputació de Barcelona, ha llançat una aplicació web que permet a l'usuari accedir de manera fàcil i còmoda a tota la informació relativa als camins existents al Penedès. Amb el suport de l'Ajuntament de Subirats i l'Ajuntament de Torrelavit, aquesta proposta ambiciosa aspira a ser una important font d'informació per als visitants. L'àmbit geogràfic del projecte, en aquesta primera fase, abasta la població de Sant Sadurní d'Anoia junt amb les zones limítrofes de Subirats i Torrelavit.

Camins del Cava és una proposta enoturística que combina les passejades entre vinyes pels voltants de Sant Sadurní d'Anoia amb les visites a cellers.

La iniciativa aprofita la xarxa actual de camins (pistes i senders) de l'entorn de Sant Sadurní d'Anoia per facilitar i promocionar l'accés caminant o en bicicleta als cellers productors de cava ubicats a la perifèria del poble. A través d´una WebApp (App en format web) www.caminsdelcava.com, els usuaris, a peu o en bicicleta, podran trobar tota la informació necessària per crear el seu propi itinerari. L'aplicació també compta amb la informació de restaurants, allotjaments i altres punts d'interès com botigues, empreses de lloguer de bicicletes, pàrquings i museus.

La proposta consisteix en què el turista pugui deixar el seu vehicle per la zona i iniciar el recorregut que desitgi a peu o en bicicleta seguint les indicacions que li proporcioni Camins del Cava. L'aplicació no proposa itineraris fixos, sinó una xarxa de camins que dona llibertat als usuaris a triar el seu propi itinerari, facilitant al màxim accedir des de qualsevol celler a la resta de cellers i permetent a l'usuari confeccionar-se el seu propi itinerari (amb tota la informació necessària: horaris de cellers, temps que es triga per fer cada tram, etc.).

Segons Damià Deàs, president de l'Associació d'Elaboradors de Cava AECAVA, “amb l'aplicació web Camins del Cava, el visitant podrà descobrir, des d'una altra perspectiva, el nostre territori. Apropant-se d'una forma sostenible a la cultura del cava, viurà una experiència única envoltat d'un paisatge excepcional, gaudint del cava i de la nostra gastronomia i productes més locals”.

Els vint-i-dos cellers participants són: Blancher Capdevila Pujol, Bodegues Sumarroca, Canals & Munné, Carol Vallès, Castelo de Pedregosa, Cava Berta, Cava Guilera, Caves Juvé & Camps, Caves Pagès Entrena, Caves Vilarnau, Celler Parató, Celler Vell, Codorníu, Covides, Freixenet, Jaume Giró i Giró, Most Doré - Montesquius, Muscàndia, Roca Gibert, Segura Viudas, Torné & Bel i Vins El Cep.

Les empreses de serveis participants són: Hotel i Restaurant Fonda Neus, Cal Blay 25, Mirador de les Caves, La Plural, Els Jardins de Codorníu, Pastisseria Carafí, Restaurant Cal Ticus, Restaurant Ambrasa, Bikemotions, Simón Coll, Espai Xocolata, Cava Centre, Punt d'Informació Sant Sadurní d'Anoia, Restaurant Canals i Munné, Masia Artigas, El pati de Cal Rei i la botiga Món del Cava.

Més informació a Camins del Cava.

Camins del Cava

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^