menú
Agenda
Martes28.11.201710:00h
  COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Lluites Compartides
Exposició sobre les lluites per la defensa de la terra a la comarca de l'Alt Penedès
Lugar: CIC Fassina – Centre d'Interpretació del Cava
Duración: -
Organiza: Òmnium Cultural i hi col·labora l'Ajuntament de Sant Sadurní
Precio: Gratuït
Tipo de acto: Exposición

A partir del proper 28 de novembre i fins el 17 de desembre, el pati de la Fassina de Can Guineu, acollirà l'exposició Lluites Compartides que Òmnium Cultural està apropant a totes les poblacions del Penedès per donar a conèixer la lluita per la defensa de la terra a l'Alt Penedès i fer un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a construir el nostre país.  

L'exposició pretén ser un espai per compartir les lluites i fer visible i reivindicar la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu i han contribuït a construir un barri, un poble, una ciutat, un país i un món millor.

En el cas de l’Alt Penedès, l'entitat ha elegit la lluita per la defensa de la terra posant en valor la lluita del sindicat Unió de Pagesos i del col·lectiu ecologista Bosc Verd. L’exposició recollirà totes les lluites per l’augment del preu del raïm, per salvar Samuntà, per un preu digne de les expropiacions de terres… i ho farà en forma d’una exposició amb forma cilíndrica.

Aquesta exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 9:15 a 14:45h i de 16:00 a 18:30h / dissabtes de 10 a 14h i de 17h a 19 h / diumenges i festius de 10 a 14 h.

Expo omnium lluites

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^