SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AYUNTAMIENTO DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en HOY: Estat del cel 21ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
3a edició millorada del mapa turístic comercial de la Capital del Cava
Som Sant Sadurní n'ha editat 15.000 exemplars amb el suport de Turisme Sant Sadurní
PUBLICADO EL 25.07.2018
COMPARTIRComparte en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correo electrónico

Som Sant Sadurní ha realitzat una nova producció del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava, un ‘free map’ presentat en 3 idiomes (català, castellà i anglès) que parla de cava, gastronomia, cultura i ‘shopping’, amb el suport del Servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Enguany s’ha tret al carrer la 3a edició d’aquest material, un projecte que va néixer l’any 2016 fruit de la demanda per part d’algunes empreses de la vila amb l’objectiu de dirigir trànsit del flux actual de visitants a Sant Sadurní cap al comerç, la restauració i els centres de visites, i alhora millorar l’experiència que té el turista del seu dia/es a Sant Sadurní, informant-lo de forma esquematitzada i atractiva de tot el que el poble li pot oferir.

L’edició 2018 del mapa turístic comercial manté l’estructura bàsica de l’any anterior tot i que incorpora algunes millores i novetats. Es manté la portada lleugera i suggerent amb l’objectiu de transmetre al visitant una diversitat d’experiències com gaudir d’un bon cava en una terrassa, d’una passejada a peu per descobrir el seu atractiu cultural o en bicicleta per les vinyes, o descobrir aquest món subterrani de cellers sota els nostres peus. La portada incorpora cada any un dels edificis que forma part de la Ruta Modernista local, l’any passat va ser la façana modernista de Codorniu coincidint amb el 150è aniversari de Puig i Cadafalch i aquest any, la protagonista de la portada és la façana de les Escoles Noves de Miquel Madurell i Rius, 1902, ubicada a la plaça Homenatge a la Vellesa i restaurada l’any passat per acollir la nova Biblioteca municipal de Sant Sadurní d’Anoia.
A la portada agafa protagonisme també la Burricleta, la bicicleta elèctrica que aquest any té el seu propi espai dins del mapa, oferint al visitant una nova experiència i una manera diferent de visitar l’entorn paisatgístic del Penedès, alternatiu a la ruta verda a peu entre vinyes.

El desplegable dóna una breu explicació de les festivitats més importants de la vila, centrant-se en allò que un turista no es pot perdre de Sant Sadurní, les fires amb la festa de la Fil·loxera com a protagonista, la Setmana del Cava i el Cavatast. Així mateix també s’ha inclòs informació complerta del Centre d’Interpretació del Cava amb horaris i petita descripció de la visita.

L’any passat ja es va reforçar el mapa d’ubicació de caves i espais visitables, edificis de la ruta modernista i altres edificis d’interès, així com botigues, restaurants i hotels, amb un segon mapa d’accessos que millorés la informació d’aquells visitants que accedeixen en cotxe o des de l’estació de tren. Aquest any en el mapa a més de la ruta verda entre vinyes s’incorpora el recorregut de la ruta en Burricleta. Com a novetat aquest any s’ha volgut facilitar d’un cop d’ull la ubicació de les empreses en el mapa amb icones diferents. Les caves estan marcades amb un tap, els restaurants amb una forquilla i un plat, les botigues amb una bossa i l’Espai Xocolata amb una tauleta de xocolata. El mapa compta amb el suport del departament de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d’Anoia, a més de la col·laboració de 26 empreses anunciants: set caves, els espais visitables de la Fassina i Espai xocolata), set restaurants i 10 comerços de la vila. Pensant en els turistes estrangers, els establiments que ofereixen servei d’atenció al públic en altres idiomes també ho indiquen.

En total s’han editat novament 15.000 exemplars que està previst distribuir entre els centres de visitants, cellers, restaurants, botigues i punts informatius de la vila a partir del mes de juliol.

Som Sant Sadurní 2

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^