SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITALE DU CAVA

LA MAIRIE DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AUJOURD'HUI Éclaircies avec pluie éparse 27ºC|16ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Divendres 5 d'octubre s'inaugura el Cavatast 2018
El Cavatast es va presentar a Barcelona i tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d´octubre
PUBLIÉ 02.10.2018
COMPARTIRPartager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Google+Partager by email
cavatast Barcelona

El Cavatast 2018 ja és aquí. La mostra de caves i gastronomia de referència del sector s'inaugurarà divendres 5 d'octubre a La Fassina, amb un acte a càrrec de la periodista Ruth Toyano, que donarà el tret de sortida a la fira d'enguany

Un Cavatast que ja es va presentar la setmana passada a l’Espai Penedès de Barcelona davant una trentena de persones, que van poder gaudir d’un maridatge de caves de diferents criances amb productes gastronòmics que es podran trobar al Cavatast.

La regidora de turisme Maria Rosell va obrir l’acte i va destacar la gran varietat de productors de cava que cada any es donen cita al Cavatast per presentar les seves millors referències. “El Cavatast és una cita marcada al calendari dels amants del Cava per la gran varietat i riquesa de la mostra”, va explicar.

També va intervenir a la presentació l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, que va posar en valor la suma d’esforços de moltes persones, entitats, elaboradors de cava i gastronòmics que fan possible que el Cavatast es consolidi any rere any. “Les xifres ens mostren que els visitants de Barcelona augmenten en cada edició, i això és indicatiu de la qualitat del Cavatast”.

EST-CE QUE VOUS SUIVEZ-NOUS SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX?

Suivez-nous sur Facebook Suivez-nous sur Twitter Suivez-nous sur Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^