SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat amb tormenta 24ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Més de 70 empreses i entitats participen a la presentació de Penedès Events
Nova iniciativa del Consorci de promoció Turística del Penedès per promocionar el turisme de reunions i celebracions al Penedès
PUBLICAT EL 11.10.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Penedes Events

El Consorci de promoció Turística del Penedès va presentar dimecres  la nova iniciativa Penedès Events a les Caves Vilarnau. L´acte va anar a càrrec de Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística, que va explicar l'estratègia, les accions i el per què les empreses organitzadores d'esdeveniments i celebracions trobaran molt interessant venir al Penedès, un territori a només 40 quilòmetres de Barcelona, flexible i adaptable a les necessitats del client i alhora autèntic i singular.

La regidora de Turisme i comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, Maria Rosell, va presentar l'acte, en el qual també hi van prendre part Anna Sánchez, cap de la oficina de promoció turística de la Diputació de Barcelona i Christoph Tessmar director del Barcelona Convention Bureau, que van donar a conèixer la realitzat i les bones perspectives del mercat MICE a la província de Barcelona. Més de 70 empreses i entitats de la comarca relacionades amb el sector hi van assistir.

El Consorci té per objectiu promocionar aquesta oferta i per fer-ho compta amb la col·laboració del Convention Bureau de Barcelona, Turisme de Catalunya i  amb les empreses i entitats del territori que actualment en formen part: 30 cellers, 4 auditoris i espais polivalents, 10 allotjaments, 6 restaurants, 11 empreses de serveis, agents locals i viticultors i 1 botiga especialitzada.
La promoció de Penedès Events es desenvoluparà a través d´accions de publicitat, participació en fires, workshops de la matèria, presentacions o l´organització, entre altres, de viatges especialitzats en aquest segment de mercat.

L'acte es va tancar amb una sessió de networking entre les empreses assistents i on van poder provar in situ activitats amb bicicletes elèctriques, cotxes “vintages”, segways i productes alimentaris del territori com a exemples d'oferta complementària per a les trobades d´empreses, estades d´incentius i celebracions.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^