SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|9ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Cavamarket es consolida en la seva tercera edició
L'Ajuntament en fa una valoració molt positiva, tant per la bona participació d'empreses del sector com per l'afluència de visitants
PUBLICAT EL 04.12.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cavamarket hivern

Diumenge 2 de desembre Sant Sadurní d'Anoia va tornar a acollir una nova edició del Cavamarket, que es fer per primer cop el desembre de 2017 i del que també se'n va fer una edició d'estiu aquest mateix 2018.

L'Ajuntament en fa una valoració molt positiva, tant per la bona participació d'empreses del sector del cava i la gastronomia que hi van prendre part, com pels visitants que va rebre el carrer Raval durant tot l'horari del mercat, que van gaudir d'un matí esplèndid i on es podia veure un elevat nombre de públic tastant i comprant els productes exposats per les empreses participants.

Un elevat nombre de botigues de l'entorn van obrir per sumar-se al Cavamarket que, junt amb la música en directe i les terrasses de la zona, oferien un bon complement a aquesta iniciativa de mercat previ al Nadal, les principals dates de consum de cava.

Properament l'organització i les empreses participants en faran una anàlisi més exhaustiva i començaran a fer previsió de dates per al 2019, sobretot de cara a valorar repetir l'edició de primavera-estiu.

Podeu veure imatges al Flickr de l'Ajuntament

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^