SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Cobert amb pluja 22ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
8a Nit Empresarial
En el marc de la 3a Setmana del Comerç. Inscripcions fins al 27 de març
PUBLICAT EL 19.03.2019
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Programa2_NitEmpresarial19

Som Sant Sadurní, amb el suport de l'Ajuntament i del CCAM de la Generalitat de Catalunya, celebra la vuitena Nit Empresarial, amb l'objectiu d'esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d'Anoia, capaç d'impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l'esforç i la feina ben feta de les empreses d'àmbit local.

Abans del sopar tindrà lloc la ponència i espai de tertúlia sota el nom 'Per què unes botigues venen i d'altres no a l'era digital'.

Durant la celebració es premiarà l'emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials i, un any més, es lliurarà premis a empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis, a banda de fer un un reconeixement a la continuïtat empresarial dels negocis de més de 50 anys i a la trajectòria professional.

Inscripció al sopar oberta fins el 27 de març, omplint el formulari d'inscripció de la nit empresarial 2019 al web de l'associació www.somsantsadurni.com

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^