SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITALE DU CAVA

LA MAIRIE DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AUJOURD'HUI Peux nuageux 22ºC|6ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Jordi als cellers
26 cellers elaboradors de cava obren les seves portes a escriptors de renom per presentar els seus llibres
PUBLIÉ 08.04.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Jordi als cellers

AECAVA, l'Associació d'Elaboradors de Cava, i una quinzena d'editorials proposen per a aquest Sant Jordi una iniciativa única: Sant Jordi als cellers. El cap de setmana del 24 i 25 d'abril, diversos cellers celebraran el dia de la rosa i el llibre i obriran portes amb activitats vinculades a la literatura.

Noms destacats de la literatura catalana formen el cartell de la iniciativa Sant Jordi als cellers: Eva Baltasar, Jordi Cabré, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Llavina, David Nel·lo, Marta Orriols, Eva Piquer o Vicenç Villatoro són alguns dels trenta escriptors que visitaran els cellers. Els autors presentaran les seves novetats a paratges naturals envoltats de vinyes i signaran exemplars dels seus llibres.

A més a més de les presentacions de llibres, hi haurà activitats complementàries: Cada celler ha preparat degustacions de cava, visites, maridatges amb xocolates, formatges, activitats infantils, aperitius i vermuts entre vinyes. Les activitats seguiran totes les mesures sanitàries per prevenir la covid-19, seran a l'aire lliure i amb aforaments limitats. Per participar-hi cal reservar plaça contactant amb el celler o a través del formulari de reserva que apareix al web www.santjordialscellers.com.

EST-CE QUE VOUS SUIVEZ-NOUS SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX?

Suivez-nous sur Facebook Suivez-nous sur Twitter Suivez-nous sur Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^